logo

Scroll naar beneden voor alle menu's.

Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.

Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.

Alle voorwaarden vindt u hier.

 

 

All-in menu november & december '24

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Escargots –  lookboter – kaaskoek

Coppa van everzwijn – notensalade

Pladijsfilet – structuur van gourget – witte wijn saus

***

Wilde eend filet – boschampignons - soezenballetjes

Filet van griet– bickykorst – winterpeen – duchesse aardappelen (+€ 4)

Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Gefrituurde filo van banaan – chocolademousse  - likeur shotje

 

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg.

_______________________________________________________________

 

All-in menu januari & februari '25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Gebakken St Jacobs oester –  creme van erwtjes (+ € 3)

Gelakt buikspek- zoete aardappel

Filet van skrei – Grand Cru emmental

***

Heekhaas met schorseneren– citroen – geprakte aardappel

Filet van hertekalf – jus van zoethout – peer/witlof - amandel soezen kroketten (+ € 3)

Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 

***

Irish coffee 

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Januari: Santa cheese cake ijs

Februari: Rudolf’s ijs

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

All-in menu maart & april '25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Canneloni van rivierkreeftjes  –  mousse van forel– groene asperges

Carpaccio van Belgisch wit/blauw – Parmezaan – truffelmayonnaise

Gravelax – witte asperge – zure room

***

Slibtongen – rauwkost –frietjes

Lamsfilet – peultjes – zilveruitjes– gratin aardappelen

Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Tarte Tatin – pistache ijs

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

All-in menu mei & juni ‘25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Vitello tonato

Pastrami – soya – salade

Gebakken scampi -groene kruiden-look

***

Gelakte zalm– asperges  – kriels

Gebakken eendeborst – gember en appeltjes – gratin aardappelen

Filet mignon of filet pur (+€ 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Nougat glacé met frambozencoulis

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

All-in menu juli & augustus ‘25

(Jaarlijks verlof van 31 juli tot en met 14 augustus)

                  

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Ravioli met champignons –  ricotta

Tartaar van tonijn – limoen & dille

Schartongrolletjes – sausje van groene kruiden

***

Steak tartaar (rauw gehakt vlees)– salade - frietjes

Gebakken roggevleugel – spinazie – mousseline -  frietjes

Filet mignon of filet pur (+ €7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Dessertbord van het huis

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

   All-in menu september & oktober '25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Grietfilet  –  zalf van pompoen

Carpaccio van zwaardvis – passievrucht

In filo gebakken brie – honing

***

Gebakken wijting – boschampignons - risotto

Ibericohaasje– porto bello – kroketjes

Filet mignon of filet pur (+ €7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Merveilleux van koffie & speculoos

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

All-in menu november & december '25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Pasta Vongole –  pulpo & chorizo

Wildterinne  – brioche - vijgencompot

Haasje van leng – witte wijn saus - kruidenolie

***

Zeeduivel in filo – mousse van gerookte zalm - duchesse

Filet van rendier– kastanjesaus – huisgemaakte rostie

Filet mignon of filet pur (€ +7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Monchou met witte chocolade en passievrucht

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.

Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.

Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.

Alle voorwaarden vindt u hier.